×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Megszólalt a hamburgerezés miatt feljelentett mentőápoló

 

A közösségi médiában rövid videóban jelentkezett az a mentőápoló, akit vasárnap egy ismeretlen „feljelentett”, amikor ebédet vásároltak szolgálati időben egy óbudai büfénél. Az ügy óriási visszhangot váltott ki és példátlan társadalmi összefogást váltott ki.

 

🇭🇺❤️❗️KÖSZÖNJÜK❗️❤️🇭🇺 Még Buvár Mariann mentőápoló bajtársnőnket is meghatotta az a példátlan társadalmi összefogás, amit egy méltatlan panaszlevél váltott ki a napokban. Köszönetében ígéri, továbbra is helyt fognak állni bajtársaival❗️Köszönjük a támogatást❗️🙏🏼 🍔🚑❤️🇭🇺#mentők #veddészreamentőt

Közzétette: Országos Mentőszolgálat – 2021. április 8., csütörtök

„Én vagyok az a mentőápoló, akit húsvétkor feljelentettek, mert megálltam egy bajtársammal hamburgerért. Az esetnek komoly következményei lettek. Szerencsésére nemcsak a mentők főigazgatója, hanem a társadalom nagy része is kiállt értem" – mondta Buvár Mariann az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán.

Elmondta, hogy az eset után számos büfés jelentkezett, hogy ingyen vagy kedvezményesen ebédelhetnek a mentősök náluk.

„Ígérem, ahogy eddig is, helyt állunk bajtársainkkal, és számíthattok ránk a jövőben is" –  zárta posztját a mentőápoló.

Az ügyben az Országos Mentőszolgálat főigazgatója is megszólalt. Válaszában megértést kért a frontvonalban küzdő mentődolgozók irányába, akik áldozatos munkájára a jelenlegi hatalmas terhelés mellett is számíthat a lakosság.

Nem volt ilyen visszafogott a Talpra magyar műsorvezetője, aki  erős szavakkal bírálta a feljelentőt.

„Hogy jut az embernek eszébe feljelenteni egy olyan embert, aki beállt ételért. Neki nem szabad? Azért mert ő beleült a mentőautóba? Őket kellene a legjobban tisztelni, és oda kellene menni és kifizetni a kajáját, nem pedig feljelenteni” – mondta Bikfalvi Tamás.