×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Mit szól hozzá, hogy Brüsszelben a rendőrök erőszakos eszközökkel oszlattak fel egy rendezvényt?

 

A hatóságok vízágyúkat, könnygázt és drónokat is bevetettek, miután a belga főváros melletti erdőben mulatozók a felszólítások ellenére sem voltak hajlandók elhagyni a helyszínt.

 


Ön mit szól hozzá? A hirado.hu és a Kossuth Rádió Jó napot, Magyarország! című műsorának napi, közös szavazásán ezúttal arról kérdezzük olvasóinkat, mit szólnak ahhoz, hogy Brüsszelben a múlt héten vízágyukkal oszlatott fel a rohamrendőrség egy több ezer résztvevős szabadtéri partit. A délután 16 óra 10 perckor kezdődő adásban telefonon oszthatják meg véleményüket – Telefonszám: (06 1 vagy 06/30) 759-52-00, sms: 06/30-90-00-666 –, a hirado.hu oldalán szavazatot adhatnak le, a Kossuth és a hirado.hu Facebook-oldalán pedig kommentben mondhatják el, hogy mit gondolnak napi témánkról.


Brüsszelben a múlt héten vízágyukkal oszlatott fel a rohamrendőrség egy több ezer résztvevős szabadtéri partit, amelyet a koronavírus-járvány visszaszorítására bevezetett rendelkezések ellenére tartottak meg.

Fotó: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

A hatóságok a vízágyúk mellett könnygázt, lovas rendőröket és drónokat is bevetettek, miután a belga főváros melletti erdőben mulatozók a felszólítások ellenére sem voltak hajlandók elhagyni a helyszínt.

Az illegális összejövetelt a Facebookon hirdette meg egy anonim szervező április elseje, a bolondok napja alkalmából, azonban sokan azért vettek részt rajta, hogy tiltakozzanak a szigorú járványügyi korlátozások ellen. Az eseményen főként fiatalok voltak jelen, a zenét ismert DJ-k szolgáltatták.