×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A baloldali pártok saját erkölcsi mércéjüket is alárendelik az oltásellenes politikának

 

Miközben már a WHO is hivatalos oltóanyagnak tekinti a kínai Sinopharm vakcinát, a baloldali pártok le akarják beszélni az embereket az oltásról. Erről a témáról beszélt a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég jogi szakértője.

Orbán Viktor szerint nem szabadna itthon belpolitikai viták tárgyává tenni az oltást. A kormányfő azokra a baloldali politikusokra utalt ezzel, akik le akarják beszélni az embereket az oltásról, különösen a keleti vakcinákról.

Pedig már az Egészségügyi Világszervezet( WHO) is hivatalos oltóanyagnak tekinti a kínai Sinopharm és Sinovac vakcinát, elismerve hatásosságát.

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Századvég Alapítvány jogi szakértője a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt a témáról.

– Nem lehet kiszakítani a baloldali pártok oltásellenességét abból az összefüggésből, hogy ők elsősorban a hatalom megszerzése érdekében

alárendelik saját erkölcsi mércéjüket is annak a politikának, amely alapvetően oltásellenes.

Még pedig azért, hogy nőjenek az esetszámok és a halálozások – folytatta az alkotmányjogász.

Elmondása szerint az amerikai Scientific American nevű tekintélyes tudományos lap leírta, hogy az ő számításaik szerint,

az ilyen típusú információkhoz a mindenkori megbetegedések és halálozások 22 százaléka közvetlenül köthető.

Ifj. Lomnici Zoltán szerint ez pedig óriási számadat.


A teljes interjút itt hallgathatja meg