Csőtörés a társasházban? Van megoldás, kérdezzen ön is!

 

A Kossuth Rádió Napközben című műsorának Társasházi rovatában nem csak problémákról, hanem új ötletekről, módszerekről is szó esik, ahogy ezúttal egy új technológiáról, amivel a csőrendszert lehet felújítani.

Ha egy nagyobb lakóházban ugyanis megsérült a csőhálózat, – esetleg az egészet ki kellett cserélni, mert elöregedett –, mindez hosszú heteket vesz igénybe, s a lakók jelenlétét a munka alatt. Egy új módszer segítségével mindez napok alatt megoldható, s a lakóknak ki sem kell nyitniuk a lakásuk ajtaját. Molnár Attilával, a Paner kft. ügyvezetőjével Herczeg Tibor beszélget.


A Napközben minden hétköznap 9 órától a legfontosabb hétköznapi ügyek, kérdések és megoldásra váró problémák nyomába ered az egészségügy, a közigazgatás, az igazságszolgáltatás, az oktatás, az ellátórendszerek, a szolgáltatások és a munka világában. A műsor nagyban épít és számít az interaktivitásra, a hallgatók sms-ben feltett kérdéseit megválaszolják, a felvetett „ügyeknek” pedig utána járnak.

A műsor része a nemrég indult Vírusinfó rovat is, melyben ön is kérdezheti Merkely Bélát, a Semmelweis Egyetem rektorát és Szlávik Jánost, a Dél-pesti Centrumkórház infektológus főorvosát. Az üzenetrögzítős telefonszámok: 06 1 759 6790 vagy 06 30 759 6790.