Sikeresen zárult az agrárkiállítás, de virtuális FeHoVa és BoatShow nem lesz

 

Az első virtuális AGROmashExpo négy napja alatt a 4000 látogató 11 ezer alkalommal látogatta meg valamelyik kiállító standját – közölte a Hungexpo Zrt. az MTI-vel. A kiállítás további egy hétig látogatható még az online térben.

A Hungexpo az idén Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvényét, az AGROMmashEXPO-t virtuális formában rendezte meg a COVID-19 járványhelyzetben elrendelt korlátozó intézkedések miatt.

A virtuális kiállítás egy könnyen használható, innovatív felület, amely online találkozóhelyet biztosít a kiállítók és a látogatók, illetve a potenciális partnerek számára. A virtuális kiállításra érkező látogató, akár a saját otthonából, vagy munkahelyéről barangolhatja be a kiállítás területét, a chat funkció segítségével azonnali információt kérhet az adott termékről, szolgáltatásról. A kiállítók az új technológia segítségével egy időben adhatnak információt, letölthető anyagokat a termékeikről, szolgáltatásaikról az érdeklődőknek. Az „élőben” megszervezett kiállítások néhány napjával szemben a virtuális kiállítás a meghirdetett kiállítási napok után további egy hétig látogatható, és a chat funkció kivételével teljeskörűen használható.


A közleményben idézik Ganczer Gábort, a Hungexpo Zrt. vezérigazgatóját, aki a vállalat saját virtuális stúdiójából közvetített megnyitón emlékeztetett rá, hogy ez a mostani az első teljesen virtuális kiállításuk, ami nemcsak a Hungexpo, hanem az egész magyar kiállításszervezői szakma számára mérföldkőnek számít.

A Hungexpo Zrt. közölte azt is, hogy a kiállítókkal és a szakmai partnerekkel egyetértésben úgy döntött,

a virtuális FeHoVa-t, a Kárpát-medence vadászainak és horgászainak legnagyobb rendezvényét, valamint a vele egy időben tervezett virtuális Budapest Boat Show-t nem rendezi meg.

Ugyanakkor felhívja az érdeklődők figyelmét, hogy az Egy a természettel Vadászati és Természeti Világkiállításon külön pavilonban, FeHoVa+ néven szeptember 30. és október 3. között találkozhatnak a kiállítók és látogatók. A következő Budapest Boat Show megrendezésére 2022. március 3-6. között kerül sor.

A jelenleg rendelkezésre álló információk szerint a CONSTRUMA/ HUNGAROTHERM/ OTTHONDesign otthonteremtési kiállítási csokrot 2021. június 2-6. között, a MACH-TECH és Ipar Napjai szakkiállításokat 2021. június 15-18. között tekinthetik meg az érdeklődők - tájékoztatott a Hungexpo Zrt.