×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Van segítség a zaklatás áldozatai számára is

 

Az Áldozatsegítő Központ tevékenységére hívja fel a figyelmet az igazságügyi miniszter hétfői Facebook-bejegyzésében, hangsúlyozva: a zaklatás áldozatai számára is van segítség.

⚠️ Olyan világban élünk, ahol a zaklatásnak többféle formája elképzelhető. Sokan ismerhetünk is környezetünkben olyan...

Közzétette: Varga Judit – 2021. február 22., hétfő

Varga Judit azt írta, a mai világban a zaklatásnak többféle formája elképzelhető. Sokan ismerhetünk is környezetünkben olyan embereket, akik zaklatás áldozatává váltak – fűzte hozzá.

Kiemelte, a legtöbben nem tudják, hogy ebben az olykor „kilátástalannak” tűnő helyzetben sincsenek egyedül. Az Áldozatsegítő Központ által indított Hétköznapi történetek című video- és podcastsorozat következő részében éppen erre a jelenségére hívják fel a figyelmet.

Fontos, hogy ha környezetünkben bárki ilyen helyzetbe kerül, tudjuk, hogy mit kell tenni” – írta közösségi oldalán a miniszter, azt kérve: aki segíteni szeretne, ossza meg ezeket a videókat és szakértői tartalmakat, „hogy minél többen értesüljenek róla: van segítség”.

A címlapfotó illusztráció.