Elindult az újraindításról szóló konzultáció: szeretné megismerni az emberek véleményét a kormány

 

Elindult az újraindításról szóló konzultáció – közölte a kormany.hu szerda este.

Tájékoztatásuk szerint a kérdőívet a vakcinainfo.gov.hu oldalon lehet kitölteni. Hét kérdésre lehet válaszolni, többek között a védettségi igazolvánnyal, az éttermek és szállodák újraindításával és az este 8 óra utáni kijárási tilalommal kapcsolatban. Az online kérdőív kitöltéséhez regisztráció szükséges, amelyről a résztvevők megerősítő e-mailt kapnak.


Elindult az újraindításról szóló konzultáció. Mondja el Ön is véleményét!

Közzétette: Magyarország Kormánya – 2021. február 17., szerda

A konzultációnak otthont adó vakcinainfo.gov.hu oldalon továbbra is lehet regisztrálni a koronavírus elleni oltásra – fejtették ki.

A kormány honlapján kiemelték: „az oltási program elindulásával új szakaszba léptünk”. Vannak, akik azt gondolják, hogy az oltások beadásával egy időben elkezdődhet a korlátozások feloldása is. Mások óvatosságra intenek, mert a járvány Európában újra felszálló ágban van – jegyezték meg.

Elindult a konzultáció az újraindításról, ezeken az oldalakon lehet kitölteni a kérdőívet: https://nemzetikonzultacio.kormany.hu https://vakcinainfo.gov.hu Vegyetek részt ti is, osszátok meg, adjátok tovább!

Közzétette: Dömötör Csaba – 2021. február 17., szerda

Szeretnénk megismerni a magyar emberek véleményét az újraindítással kapcsolatos legfontosabb kérdésekről, ezért biztatunk mindenkit arra, hogy vegyen részt a konzultációban” – fogalmaztak a kormányzati oldalon.

Orbán Viktor miniszterelnök február 5-én a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt arról, hogy a kormány február közepe és március eleje között online konzultáció formájában kéri ki az emberek véleményét a nyitás kérdéseiről.

A címlapfotó illusztráció.