Hírexpressz | A forgalomban lévő vakcinák a mutáns vírus ellen is hatékonyak | „3 nyelven, 2 órán át, 1 országért” – ennyi jutott nekünk a versailles-i konferencián

 

Délutáni hírösszefoglalónk a nap fontos eseményeiről. Töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.



875 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 352 703-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 68, többségében idős, krónikus beteg. A gyógyultak száma is folyamatosan nő, jelenleg 230 441.

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

Milliárdokat bukik a főváros, de 30 milliós jutalmakra volt pénze Karácsonyéknak. A főpolgármester helyettese szerint Budapest novemberre csődbe mehet, ehhez képest a városházán 30 milliós jutalmak röpködnek, és most még egy milliárdos reklámtendert is sikerült bebuktatniuk.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Rekordszámú élő közvetítéssel indítja a futballszezont a közmédia. A labdarúgás szerelmeseinek is beindul az év a közmédia csatornáin. Január 20. és február 21. között rekordszámú, több mint ötven mérkőzést közvetít az M4 Sport, az M4 Sport+, a Duna World és az m4sport.hu. A nagyüzem alatt a magyar bajnoki és kupatalálkozók mellett a Bajnokok Ligája és a FIFA-klubvilágbajnokság összecsapásai is képernyőre kerülnek.

Ezek is érdekelhetik:


Bulvár


Kultúra

 


Ezt már látta?

Az operatív törzs tájékoztatója (2021.01.18.)ÉLŐ: Tájékoztat az operatív törzs.

Közzétette: hirado.hu – 2021. január 18., hétfő