Hírexpressz│Növekszik az oltási hajlandóság hazánkban│Az M4 Sportra költöztek a magyar kézilabda-válogatottak

 

Délutáni hírösszefoglalónk a nap fontos eseményeiről. Töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.



Koronavírus

Újabb 696 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést, ezzel 344 352-re nőtt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 128, többségében idős, krónikus beteg. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 209 852.

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

A vidéki Magyarország megújításáról határozott Orbán Viktor. Kormányhatározat jelent meg a hétfő esti Magyar Közlönyben Orbán Viktor kormányfő aláírásával a vidéki Magyarország megújításáról, a hazai mezőgazdaság és élelmiszeripar versenyképességének, valamint a gazdák támogatási szintjének a 2021–2027-es időszakban történő megőrzéséről címmel.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Az M4 Sportra költöztek a magyar kézilabda-válogatottak. 2025 decemberéig az M4 Sport lesz a kizárólagos otthona az összes női és férfi kézilabda világeseménynek. A közelmúltban az Európa-bajnokságokról is megkötött megállapodás értelmében ezen időszak alatt a közszolgálati sportcsatorna összesen három női és három férfi vb, valamint két-két Eb kizárólagos hazai közvetítője lesz. Mindez különös jelentőséggel bír, hiszen 2022-ben a férfi, 2024-ben a női a kontinensviadal társrendezője lesz Magyarország.

Ezek is érdekelhetik:

 


Bulvár


Kultúra

 


Ezt már látta?

Az operatív törzs tájékoztatója (2021.01.12.)ÉLŐ: Tájékoztat az operatív törzs.

Közzétette: hirado.hu – 2021. január 12., kedd