×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Aláírásgyűjtés indult a balliberális elemző halálstratégiája ellen

 

Bayer Zsolt petíciót indított Krekó Péter balliberális elemző kijelentése miatt, amely egy elvetemült stratégiát körvonalaz: „Ha aláásod az emberek hajlandóságát arra, hogy beoltassák magukat, akkor Orbánnak kell viselnie a politikai következményeket” – mondta Krekó, a Political Capital nevű agytröszt vezető munkatársa. Bayer Zsolt azt követeli, hogy a baloldal határolódjon el az elemzőtől és tisztességtelen kijelentésétől – írta a Magyar Nemzet.

A mai magyarországi baloldal stratégája nem kevesebb, minthogy el kell venni az emberek kedvét a védőoltástól,

ennek következtében a járvány majd tovább szedi áldozatait, és ezért a társadalom majd a kormányt fogja megbüntetni – értsd: így nyerhetik meg a következő választásokat” – emlékeztetett Bayer Zsolt.

Krekó Péter balliberális elemző egy hete a brüsszeli Politco.eu című online portálnak arról nyilatkozott, hogy összefügg a járvány áldozatainak a száma azzal a ténnyel, hogy a baloldal egyesülve indul a választásokon a kormány ellen. Majd ezután következett mondat, amely szerint Orbánnak viselnie kell a felelősséget azért, ha honfitársaink vakcina iránti bizalmát aláássák.

Mintha csak vezényszó lett volna Krekó véleménye, a Jobbik ki is adott egy közleményt, amelyben tiltakozott a koronavírus elleni orosz vakcina hazai használata ellen.

Eltelt egy hét, de egyetlen ember sem akadt sem a magyarországi baloldalon, sem liberális értelmiségükből, aki kikérte volna magának Krekó Péter gazemberségét, aljasságát, elhatárolódott volna mindettől, és bocsánatot kért volna ezért a mindenen túlmutató bárdolatlanságért. Ellenkezőleg:

azt látjuk, hogy a magyarországi baloldal egy emberként fogott hozzá megvalósítani a krekói stratégiát, s ezzel ez a baloldal pontosan ugyanolyan szégyenteljes gazemberré lett, mint amilyen a stratégája, amilyen maga Krekó Péter.

Mi, felelősen gondolkodó magyar állampolgárok és hazaszerető emberek nem tűrhetjük szótlanul mindezt! Mert felelősek vagyunk egymásért, gondoljunk bármit a világról, politikáról, hitről, Istenről vagy emberről. Követeljük, hogy a magyarországi baloldal határolódjon el ettől az embertől, ettől a stratégiától, és jelentse ki egyértelműen, hogy nem halottak hátán akar visszakapaszkodni a hatalomba!” – fogalmazott Bayer Zsolt az aláírásgyűjtő oldalon.

A petíciót a www.citizengo.org oldalon írhatják alá.