Igaza lesz Nostradamusnak? A magyarok jól szerepelnek majd a foci Eb-n? Így vélekedtek olvasóink

 

Nehéz év van mögöttünk, de vajon mit tartogat számunkra a 2021-es év? A hirado.hu kíváncsi volt a véleményére.

 

 


 

Már Magyarországra is megérkezett a koronavírus ellen kifejlesztett vakcina és elkezdődött az egészségügyi dolgozók oltása. Mindannyian szeretnénk, de vajon a következő évben sikerül megfékezni a világjárványt?

[hmspolls id="121"]

Az otthoni munkavégzésnél sokszor elmosódik a határ a munka és a magánélet között, ráadásul nehezebb a közvetlen kommunikáció a munkatársak között. Ugyanakkor a home office-al időt nyerünk. Önök ezt gondolják a témáról.

[hmspolls id="124"]

A pandémia miatt a tokiói olimpia is csúszik egy évet. A sportolóknak nem lesz könnyű helyzete, hisz tökéletes formaidőzítésre lesz szükség. A szakemberek szerint a tradicionális sportágak - kajak-kenu, vívás, úszás - hozzák majd az eredmények jó részét. 2016-ban a brazíliai Rio de Janeiróban megrendezett nyári olimpiai játékokon nyolc aranyérmet szereztünk. Vajon sikerül ezt túlszárnyalni?

[hmspolls id="127"]

„Ma nincs olyan ember, aki elfárad, nincs olyan, aki leszegi a fejét, ma azt akarom látni, hogy mi vagyunk a gladiátorok! Bármi történik, nincs fáradtság! És aki a padról beáll, eldönti a mérkőzést! Hajrá Magyarország!” – mondta Szalai Ádám csapatkapitány november 12-én az Izland elleni pótselejtező előtt, amit Magyarország végül megnyert 2-1-re, így ott lehetünk a 2021 nyarára halasztott foci Eb-n. Ráadásul a kontinensviadal egyik helyszíne a Puskás Aréna lesz, három csoportmérkőzést és egy nyolcaddöntőt is láthatunk majd. Az majd jövő tavasszal dőlhet el, hogy lesznek-e a szurkolók, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) ugyanis négy lehetséges forgatókönyvvel számol. Az egyik, hogy ha a koronavírus-járvány kezelhetővé válik, akkor teltházas mérkőzéseket is lehet rendezni.

A magyar válogatott csoportja elképesztően erős: Franciaország, Németország és a címvédő Portugália. A csoportból az első két helyezett jut tovább. A harmadik helyezett is reménykedhet, mert a hat csoportharmadik közül a legjobb négy továbbjut.

[hmspolls id="130"]

A koncertszervezők szerint jelenleg az a legnehezebb, hogy úgy kell készülniük 2021-re, hogy nem tudják, egyáltalán lesznek-e fesztiválok. A színfalak mögött sok nemzetközi sztár le van már kötve, de vannak, akik inkább abban gondolkodnak, hogy a magyar piacnak ezúttal magyar programot állítsanak össze.

[hmspolls id="133"]

Leonardo DiCaprio Hollywood egyik legnagyobb nőcsábásza, de úgy tűnik, hogy végre ő is megtalálta a boldogságot. A  színész szívét 2017-ben rabolta el a 23 éves Camila Morrone. A fiatal lányról többek között azt lehet tudni, hogy modellkedik, egyre sikeresebb színésznőként és a nevelőapja a legendás színész, Al Pacino. A 46 éves színész állítólag el is jegyezte már Camilát, de ezt eddig senki nem erősítette meg.

[hmspolls id="136"]

Az év végén mindig találkozhatunk a legelképesztőbb jóslatokkal. Nostradamus állítólag azt jövendölte, hogy gazdasági összeomlás lesz, éhínség, napviharok, aszteroida csapódik a Földbe, pusztító földrengés lesz. Mi azért bízunk abban, hogy sokkal jobb évünk lesz, mint a mostani, és a világvégét is elkerüljük. Önök így vélekedtek.

[hmspolls id="139"]

A szavazást január 1. 12:00-kor zártuk. 

A címlapfotó illusztráció.