×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Olvasóink szerint Soros György továbbra sem tett le a migránsok betelepítéséről

 

A spekuláns motivációiról kérdeztük olvasóinkat.

Soros György Magyarország ellen folytatott hadjáratának legújabb megnyilvánulása a Project Syndicate nevű portálon megjelent írása volt. A magyar származású amerikai milliárdos a világon

az egyetlen olyan magánszemély, akinek önálló külpolitikája van, és számos esetben foglalt állást hazánk ellen.

A magyar ellenzék által filantrópként beállított Sorost több alkalommal is fogadták Brüsszelben állam- és kormányfőknek kijáró tisztelettel.

Írásában a spekuláns kiadta a parancsot Brüsszelnek Magyarország és Lengyelország megbüntetésére, mert azok megvétózták, hogy Brüsszel a politikai feltételrendszerként használható jogállamisági mechanizmushoz kösse az uniós támogatásokat.

Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban a világpolitika legkorruptabb emberének nevezte a spekulánst, majd válaszlevelet is írt, amelyet a Soros írását közlő portál nem volt hajlandó publikálni.

Ennek kapcsán voltunk kíváncsiak olvasóink véleményére, szerintük mi lehet Soros György célja Magyarország újbóli megtámadásával.

Olvasóink túlnyomó többsége szerint a hírhedten bevándorláspárti spekuláns, aki nemegyszer foglalt állást a magyar kormány migrációs politikájával szemben, továbbra sem tett le arról, hogy bevándorlókat telepíttessen hazánkba.

A Soros-féle nyílt társadalom eszméje egy kevert népességű Európa létrehozását hordozza magában. A szavazatok több mint egyötöde szerint a spekulánst személyes bosszú hajtja, míg azoknak az aránya, akik szerint a milliárdos csak élt a véleménynyilvánítás szabadságával, a legkisebb, tizennégy százalék.