×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Négyszáz család karácsonyát teszik szebbé

 

Tizenöt raklapnyi mosó- és tiszítószereket tartalmazó termékadományban részesültek a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) tagcsaládjai.

A karácsony előtti időszakban a Henkel Magyarország Kft. tizenkét millió forint értékű, mosó- és tisztítószerekből álló tizenöt raklapnyi felajánlásával 400 családot tudnak segíteni – mondta el Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke az adományátadóval egybekötött szerdai sajtótájékoztatón Budapesten.

Felidézte, hogy a vállalat a tavaszi időszakban 11 raklapnyi adománnyal támogatta az egyesületet mintegy nyolcmillió forint értékben, ebből 300 család részesült.

Hozzátette, hogy a Tomi termékek vásárlásához kötődő két közös kampányuk eredményeképpen több mint 4 millió forint érkezik az egyesülethez, amelyet a családok egyéni igényeire tudnak fordítani. A Henkel Magyarország ebben a nehéz időszakban több mint 25 millió forinttal támogatta az egyesületet és ezen keresztül a családokat – közölte az elnök.

Lukas Hájek, a Henkel Magyarország Laundry & Home Care üzletág igazgatója azt hangsúlyozta, hogy ebben az időszakban kiemelten fontos a családok segítése.

Elmondta, hogy a vállalatnál nagy hagyományai vannak a társadalmi felelősségvállalásnak, több társadalmi projekteket támogatnak egyebek mellett az oktatás, a művészet, a sport és a  környezetvédelem területén világszerte. Ezt az irányt követik Magyarországon is, vállalati szinten és jól ismert márkáikkal több alapítványt és szervezetet támogatnak – hangsúlyozta, hozzáfűzve: ebben az időszakban még fontosabbnak tartják, hogy a leginkább rászorulókat segítsék, s ezzel a tizenöt raklapnyi adománnyal a családok tehermentesítéshez járulhatnak hozzá.

A címlapfotó illusztráció.