×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Ön szerint mi lehet Soros György célja az újabb Magyarország elleni támadással?

 

Soros György üzletember előszeretettel szólal fel, ha Magyarországot bírálni kell. Rendszeresen tanácsokat ad azzal kapcsolatban, hogy Európának hogyan kellene fellépni Magyarországgal szemben. De vajon miért teszi ezt? Fontos a véleménye! Szavazzon!

A világpolitika legkorruptabb embere Soros György” – mondta korábban Orbán Viktor kormányfő a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök arról is beszélt, hogy Soros fenyegeti Magyarországot és Lengyelországot. Kifejtette: Soros György utasításokat adott a brüsszeli bürokratáknak, hogy mit tegyenek.

Mint ismert, nemrég Soros György üzletember a Project Syndicate nevű véleményportálon arról írt, hogy: „Európának fel kell lépnie Magyarországgal és Lengyelországgal szemben”.

Hollik István az írás kapcsán kifejtette, hogy Soros György újra megszólalt, és „kiadta az ukázt” a brüsszeli bürokratáknak és a magyar baloldalnak. Soros egyértelművé tette – folytatta –, három dolgot vár el a szövetségeseitől:

„Azt, hogy lépjenek fel Magyarországgal és Lengyelországgal szemben; másodsorban „úgy büntessenek bennünket, hogy ne kapjunk pénzt az EU-tól”; végül pedig álljanak ki a nyílt társadalom mellett, ami egyet jelent a bevándorlás támogatásával

– mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője korábban a Facebook-oldalán kiemelte: „amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak”.

Hangsúlyozta: Soros Györgytől nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre. A fideszes politikus Facebook-oldalán egy Soros Györggyel készült interjú felvételének egy részletét is megosztotta korábban.

Ebben – mint Kocsis Máté írta – Soros György „maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé”. Az interjúban Soros Györgytől azt kérdezik: „Ön ennyire befolyásos?

Erre válaszolva Soros György azt mondja: „Nem, azt gondolom, hogy ez egy nagy félreértés. Alapvetően azért vagyok ott, hogy pénzt keressek. Nem tudok, és nem is figyelek a tetteim társadalmi következményeire”. Az interjúban Soros György azt is mondta: „Versenyzőként azért kell versenyeznem, hogy győzzek”.

Ön mit gondol? Szavazzon!

Olvasóink válaszait pénteken (november 27) délig várjuk!