Segítsünk! Elindult a 1353-as jótékonysági adományvonal

 

Idén már huszonötödik alkalommal indult el az Ökumenikus Segélyszervezet pénzadománygyűjtő akciója. Az akcióhoz számos ismert ember csatlakozott, például Lévai Anikó, Kovács Ágnes, vagy Gyurta Dani. Az adományozók a 1353-as telefonszámon tudnak segíteni. Egy hívás díja 250 forint.

Elindította országos adventi pénzadománygyűjtő akcióját az Ökumenikus Segélyszervezet, az idei már a huszonötödik – hangzott el az m1 Ma reggel című műsorában hétfőn.


A szervezet önkéntesei mézeskalács-szíveket készítenek, amiket az adományozók kapnak köszönetképpen. Idén home office-ban készülnek ezek a „köszönet-mézeskalácsok”, az akcióhoz számos ismert ember csatlakozott, például Lévai Anikó.

Nem véletlen, hogy Anikó asszonyt láthattuk, hiszen ő és Kovács Kokó István voltak az elsők, akik a kezdetektől jószolgálati nagykövetként segítették a szervezet munkáját

– mondta Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

Gáncs Kristóf emlékeztetett, hogy az elmúlt években az Akvárium Klubban gyűltek össze az ismert emberek, hogy felhívják a figyelmet az adománygyűjtésre. Idén a járvány miatt erre nem volt lehetőség. Ezért házhoz szállították idén a mézeskalács készítő szetteket.

Sokan a járvány miatt kerültek nehéz helyzetbe

– emelte ki a kommunikációs igazgató.

Az adományozók a 1353-as telefonszámon tudnak segíteni. Egy hívás díja 250 forint.