×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Minden harmadik új fertőzött a világon amerikai; Szuperhősök teljesítik gyerekek karácsonyi kívánságát | Délutáni hírexpressz | hirado.hu

 

Mindennap elküldjük önnek délutáni hírösszefoglalónkat a nap legfontosabb eseményeiről. Értesüljön elsők között: töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.


Koronavírus

4397 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (Covid–19), ezzel 170 298-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 121 többségében idős, krónikus beteg, 40 820-an már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 125 789.

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

Szuperhősök teljesítik gyerekek karácsonyi kívánságát. Különleges társadalmi célú hirdetéssel hívja fel a figyelmet a Magyar Református Szeretetszolgálat Karácsonyi kívánságlista programjára. A rászoruló gyerekek karácsonyi vágyainak jól ismert színészek adnak hangot. A cél 2020 kívánság teljesítése.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Ibrahimovic valamennyi csapattársát meglepte egy PS5 konzollal. A játékosok is meglepődtek, a közösségi médián keresztül mondtak köszönetet.

Ezek is érdekelhetik:

 


Bulvár


Kultúra

 

 


Ezt már látta?