Minden Magyarországra érkező vakcinát ingyenessé tesz a kormány; A Szalai, Nikolics csatárduóval indulna Izland ellen olvasóink kezdője | Délutáni hírexpressz | hirado.hu

 

Mindennap elküldjük önnek délutáni hírösszefoglalónkat a nap legfontosabb eseményeiről. Értesüljön elsők között: töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.



Koronavírus

3927 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 126 790-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 87, többségében idős, krónikus beteg, 29 302-en már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 94 704.

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

A szakmai gyakorlati oktatást tanműhelyekben zajlik majd. A tanulók érdekeit szem előtt tartó, a veszélyeztetett korú vagy egészségügyi állapotú oktatókat védő, egyben a koronavírus-járvány terjedésének megfékezését szolgáló változtatások léptek életbe a szakképzésben – ismertette Schanda Tamás, az Innovációs és Technológiai Minisztérium parlamenti és stratégiai államtitkára a tárca közleménye szerint csütörtökön.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Szalai, Nikolics csatárduóval indulna Izland ellen olvasóink kezdője. Olvasóink nem merengtek a Szalai Ádám vagy Nemanja Nikolics dilemmán az Izland elleni Eb-pótslejetezőn általuk pályára küldendő magyar kezdő kérdésében, ahogy Szoboszlai Dominik vagy Kalmár Zsolt között sem döntöttek. Egyszerűen „és”-re cserélték a relációkat, és mind a négyüket beszavazták a közösségi csapatba.

Ezek is érdekelhetik:

 


Bulvár


Kultúra

 

 


Ezt már látta?