Orbán Viktor: Az a cél, hogy a magyarok elsőként jussanak vakcinához; Felvonták a nemzeti lobogót a Kossuth téren | Délutáni hírexpressz | hirado.hu

 

Mindennap elküldjük önnek délutáni hírösszefoglalónkat a nap legfontosabb eseményeiről. Értesüljön elsők között: töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.



Koronavírus

2066 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID – 19), ezzel 54 278-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 47 többségében idős, krónikus beteg, 15 655-en már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 37 271.

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

Felvonták a nemzeti lobogót a Kossuth téren. Katonai tiszteletadással Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Korom Ferenc, a Magyar Honvédség parancsnoka jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 64. évfordulóján péntek reggel a Parlament előtti Kossuth Lajos téren.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

Sopron lesz az első házigazda a női Euroligában. A Sopron Basket csapata rendezheti a női kosárlabda Euroliga alapszakasza D csoportjának első úgynevezett „buboréktornáját”.

Ezek is érdekelhetik:

 


Bulvár


Kultúra

 

 


Ezt már látta?