Közzétették a koronavírusról szóló konzultáció eredményeit; A Dunán nézhető a Nemzeti Vágta vasárnapi döntője | Délutáni hírexpressz | hirado.hu

 

Minden hétköznap elküldjük önnek délutáni hírösszefoglalónkat a nap legfontosabb eseményeiről. Értesüljön elsők között: töltse le applikációnkat (Android/iOS) és kövessen minket a Facebookon is.Koronavírus

1068 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID – 19), ezzel 37 664-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 21 beteg – tizenheten közülük hetven év felettiek –, 10 848-an már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 25 862.

 

Ezek is érdekelhetik:


Közélet

A Dunán nézhető a Nemzeti Vágta vasárnapi döntője. Elrajtolt az idei Nemzeti Vágta a Hősök terén. A hagyományőrző lovasversenyen most is 72 település lovasa mérkőzik meg, 25-en már bebiztosították helyüket a középdöntőben. Hogy ki a legjobb, az csak a vasárnapi döntőben derül ki. Bár a járvány miatt nézők nélkül tartják a futamokat a budapesti Hősök terén, a finálét a Dunán is követhetik.

Ezek is érdekelhetik:


Sport

A Babos, Mladenovic kettős nyerte a női párost a Roland Garroson. Babos Tímea és Kristina Mladenovic megvédte címét a női párosok versenyében a francia nyílt teniszbajnokságon, mivel a vasárnapi döntőben legyőzte az Alexa Guarachi, Desirae Krawczyk chilei, amerikai duót.

Ezek is érdekelhetik:

 


Bulvár


Kultúra

 

 


Ezt már látta?