×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Más tollaival ékeskedik Karácsony Gergely

 

Olyan beruházással büszkélkedik a főpolgármester, amihez az égadta világon semmi köze.

Elkezdődött a XIII. kerületi Béke tér környékén a főgyűjtő csatorna kivitelezése. A 3,6 milliárdos projektnek köszönhetően végre megoldódik a szennyvíz- és esővíz-elvezetés, a nagyobb esőzések idején ugyanis a hálózat annyira túlterhelt, hogy gyakran öntötte el ezt a területet az esővízzel keveredett szennyvíz. A nyitórendezvényen részt vett Karácsony Gergely is, pedig a probléma megoldásához neki vajmi kevés köze volt.

A beruházásról szóló döntés még a Tarlós István-féle városvezetéshez kötődik, ennek ellenére

a Főpolgármesteri Hivatal által közreadott fotón Tarlós István sem, és a kerület szocialista (tehát Karácsony Gergely politikai szövetségesének számító) polgármestere, Tóth József sem szerepel.

Fotó: Főpolgármesteri Hivatal

Schneller Domonkos, Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztésének végrehajtásáért felelős helyettes államtitkár Facebook-posztjában emlékeztetett arra, hogy a beruházás

nem ment volna, ha nincs Tarlós István főpolgármester és Tóth József XIII. kerületi polgármester.

 

Schneller Domonkos úgy fogalmazott:

A főváros vezetése úgy tűnik rájött: saját ötletek, illetve a megvalósítási képesség híján sokkal egyszerűbb mások fejlesztéseit lenyúlni. Igen innovatív és kreatív gondolkodásra valló megoldás.

 

Karácsony Gergely tehát egy olyan projekttel büszkélkedik, amihez semmi köze, sőt, az érintettek érdemei sem nyernek elismerést.