×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Soros György csapata most az MTI-t támadta le

 

Újabb nemtelen támadást intézett a közszolgálati média ellen a Soros György pénzéből is üzemelő 444. A balliberális fake news-gyártás élcsapata ezúttal azt kifogásolja, hogy a nemzeti hírügynökség beszámolt Mészáros Lőrinc üzletember válásáról. (Képzeljük csak el mit írtak volna, ha nem számol be erről az MTI? Borítékolható, hogy a cikk címe “Az MTI elhallgatta Mészárosék válását” lett volna.)

Pénteken tudta meg az MTI, hogy házasságuk egyezséggel történő lezárását kezdeményezi a bíróságnál Mészáros Lőrinc és felesége. Az MTI a birtokába jutott információt közzétette, melyet a 444 is átvett, ám a témában megjelent cikkük azt sejteti, mintha különleges esemény lenne, hogy a közszolgálati hírügynökség beszámolt a történésekről.

Az MTI korábban is megtette és a jövőben is figyelemmel kíséri majd mind a hazai, mind a nemzetközi gazdasági, közéleti, politikai és kulturális szereplők életében bekövetkező fontosabb változásokat.

Ahogyan mindenkor, a közszolgáltatással megbízott és bárki számára elérhető MTI most sem tett mást, mint végezte a feladatát és az értesülést haladéktalanul és kommentár nélkül elérhetővé tette. Többek között a 444 számára is.

Nem az MTI hibája, hogy a Soros-pénzből üzemeltetett, álhíreiről ismert portál egy egyszerű közlést is arra használ fel, hogy újabb alaptalan támadást intézzen a közmédia ellen.