×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Momentum az LMBTQ és genderideológia minden elemét behozza Magyarországra

 

Már az óvodákban megkezdené az érzékenyítést a Momentum Mozgalom az LMBTQ iránt. Egyik aktivistájuk a néhány napja megjelent blogbejegyzésében amellett érvel, hogy a magyar óvodákban a hagyományos gyermekmesék mellett vezessék be az LMBTQ-meséket is. Az LMBTQ-lobbi célja, hogy már most elkezdje a „nevelést”, hogy a korai befolyásolás hatására a gyerekek majd későb támogassák a törekvéseiket.

Nyugaton már azért tüntetni a szülők, hogy ne legyen kötelező az LMBTQ-oktatás, hiszen az identitásfejlődésükben zavarják meg a gyermekeket.

A Momentum Mozgalom az LMBTQ és a genderideológia minden elemét behozza Magyarországra – mondta Schittl Eszter, a CitizenGO magyarországi irodavezetője a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Schittl Eszter szerint az óvoda feladata, hogy példát mutasson a gyermekeknek, hogy egészséges felnőttek legyenek. A kisgyermekek nem érdeklődnek a szexualitás iránt, és ha ezt rájuk erőltetjük, összezavarhatjuk őket. Schittl úgy fogalmazott: az LMBTQ-lobbi célja, hogy már most elkezdje a „nevelést”, hogy a gyerekek majd később támogassák a törekvéseiket. A gyermekeknek ebben a korban biztonságra van szükségük, arra, hogy férfitól és nőtől is kapjanak értékeket.

A hagyományos meséket, a népmeséket, amelyeket a gyerekeknek az óvodában is mesélnek, nem heterók írták heteróknak, hanem szájhagyomány útján terjedtek és értékeket közvetítenek. Ez volt az alapja az értékeknek, és most ezt az origót próbálják kimozdítani a helyéről, a nemzeti identitás gyengítése a cél.

Ennek beláthatatlan következményei lehetnek – figyelmeztetett a CitizenGO magyarországi irodavezetője, majd hozzátette: így jutunk el a BLM-mozgalomhoz, amelynek keretében ledöntik azokat a szobrokat, amelyek olyanokat ábrázolnak, akik nem tartoztak a mozgalom preferált kisebbségekhez. „Ennek a jelenségnek van gazdasági oldala is, és mellette az ideológiai oldal is szépen fel lett építve” – fogalmazott.


A teljes beszélgetést itt hallgathatja vissza.

A címlapfotó illusztráció.