Gálaműsorral készül az Újszínház a vírus ellen küzdők tiszteletére

 

Gálaműsort ad az Újszínház a koronavírus-járvány alatt a munkájukban erőn felül dolgozóknak, az október 27-i Köszönjük! című előadáson a teátrum teljes társulata részt vesz – közölte az Újszínház hétfőn az MTI-vel.

„A koronavírus okozta veszélyhelyzet esetén Magyarországon példaértékű volt az összefogás. Ez azt bizonyítja, hogy bármilyen területen képesek vagyunk a közös gondolkodásra, a közös munkára. Azt szeretném, ha senki nem felejtené el mindazokat, akik ebben a nehéz időszakban mindent megtettek azért, hogy az adott körülmények között mindennapjainkat segítsék. Mivel mi színészek vagyunk, művészettel tudjuk leginkább kifejezni a hálánkat” – idézi a kommüniké Dörner Györgyöt, az Újszínház igazgatóját.


Mint írják, a szervezők az eseményre várnak minden pedagógust, egészségügyi, rendvédelmi, honvédelmi és kereskedelmi dolgozót.

A műsor színesnek és izgalmasnak ígérkezik, a zenei betétek mellett táncos produkciókat, valamint népszerű jeleneteket is láthat a közönség.

Az előadásra a színházban lehet fejenként legfeljebb két jegyet igényelni. A műsor fővédnöke Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár.