Hír TV: Beteges hazudozó a baloldali kamuvideó főszereplője

 

Beteges hazudozó a baloldali kamuvideó főszereplője, akit az MSZP-s Korózs Lajos mentősként mutatott be az országnak – ezt az álmentős nő saját lánya mondta róla a Hír TV-nek. Arról is beszámolt, hogy többször is elítélték már, köztük például kuruzslásért. Emellett az sem igaz, hogy képesített mentőápoló lenne, a lánya úgy fogalmazott: betegápolást azért szokott vállalni, mert gyógyszerfüggő és így akart nyugtatókhoz jutni – hangzott el az M1 híradójában.

Kuruzslás miatt 2018-ban jogerősen elítélték a baloldali kamuvideó főszereplőjét, akit Korózs Lajos szólaltatott meg a kórházkiürítések kapcsán. Németh Athina az M1 híradójának azt állította: a bíróság azért ítélte el két éve, mert egy betegnek injekciót adott be.


Az álmentős nőről csütörtökön újabb részletek derültek ki, amit a Hír TV közölt. Az interjúban a baloldali kamuvideóban szereplő Németh Athina lánya nyilatkozik.

A neve elhallgatását kérő asszony úgy fogalmaz: anyja elhunyt édesapja nevét akarja bemocskolni hazudozásaival, amit nem hagyhat. A kamerának megmutatta azt a születési anyakönyvi kivonatot,

amely azt igazolja, hogy az anyja igazi neve valójában nem is Németh Athina, hanem Németh Gertrúd Aténé.

Az álmentőst már gyermekkorában vizsgálták beteges hazudozásai miatt – hangzott el az interjúban.

A baloldal kamuvideójában állítottakkal ellentétben a nő soha nem volt mentőtiszt.

Nyolc általános iskolai végzettsége van

– mondta Németh Athina lánya.

Az is hazugság, hogy a baloldal álmentőse Németországban szerzett szakmai képesítést. A nő elmondása szerint anyja gyógyszerfüggő, beteggondozást pedig azért vállalt, hogy így jusson nyugtatóhoz. Az 1990-es években pedig sikkasztásért is elítélték.

Németh Athina lányának van egy testvére, édesanyja azonban azt is állította, hogy mindössze egy gyermeke volt, aki tizenkét éves korában autóbaleset következtében a karjai közt halt meg. A nő a Hír TV-nek azt mondta:

szerinte orvosi segítségre lenne szüksége az anyjának.

Németh Athináról nem sokkal a kamuvideó megjelenése után derült ki, hogy nem dolgozott mentősként sem az Országos Mentőszolgálatnál, sem betegszállító cégeknél, sőt a Szamaritánus Mentőszolgálatnál sem. Legutóbb amikor azt állította, hogy az AMS, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér mentéséért felelős szolgáltató foglalkoztatta feketén, a cég jó hírének védelme érdekében feljelentette a baloldal álmentősét.