Gulyás: Ha Tarlós István lenne a főpolgármester, a Lánchíd felújítása egy év múlva befejeződne

 


„Ha Tarlós István lenne a főpolgármester, akkor a Lánchíd felújítása egy év múlva befejeződne” –mondta a miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely emlékeztetett: Karácsony Gergely elfogadta azt a megállapodást, amit a korábbi főpolgármesterrel kötött a kormány, miszerint hétmilliárd forinttal támogatják a Lánchíd és az Alagút felújítását, valamint a Széchenyi-tér parkká alakítását – hangzott el az M1 híradójában.


Hozzátette: szakértők szerint, ha tovább várnak a híd felújításával, az további károkat okoz, és drágábbá teszi a munkát.

Nem tudom, hogy a kormány hogy kerül egyáltalán a képbe, mi, amit vállaltunk, azt továbbra is tartjuk, amit a korábbi fővárosi vezetés gond nélkül le tudott vezényelni, és végre tudott hajtani, azt úgy tűnik, hogy az új nem tudja, viszont ehhez képest egy teljesen terméketlen, fölösleges vitát próbál meg a főpolgármester úr a kormánnyal kialakítani. Ebben mi nem szeretnénk partnerek lenni, mi azt szeretnénk, hogyha felújítaná a Lánchidat, ahogy azt olyan sokszor megígérte a választási kampányban” – fogalmazott Gulyás Gergely.

A címlapfotó illusztráció.