×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Új arcát mutatja a Sugarloaf zenekar

 

A Sugarloaf zenekarról a hangos pop-rockos hangzás jut eszünkbe, most azonban az A38 színpadán egy másik arcukat mutatják meg az M2 Petőfi TV nézőinek hétfőn este.

Az elmúlt 25 év slágereit szedték egy csokorba, kiegészítve a legújabb, Sputnik című albumuk dalaival, ezzel a jól ismert számok egy új hangzást kaptak.

„Örültünk, hogy ilyen hosszú idő után végre együtt zenélhettünk az Akusztikban. Jól eső zenei kihívásnak tartjuk, ha akusztikusan játszunk, mert a hangszerelés miatt más köntösbe bújnak a dalok” – mondta Muri Enikő.

A zenekar énekese kiemelte, hogy az összes dal nagyon közel áll hozzá, de leginkább Hunny Bunny-t imádta a leginkább.

„Az akusztikus hangszereléssel olyan volt, mintha egy új dalt énekeltem volna” – tette hozzá.

Az Akusztik színpadán vendégművészekkel, trombitával, szaxofonnal és vokalistákkal kiegészülve szólaltak meg a Sugarloaf dalok exkluzív bulit varázsolva az A38 Hajóra, ahol közönség nélkül csaptak a húrok közé: „Teljesen más volt közönség nélkül játszani, kicsit olyan volt, mint egy nagyon jól sikerült próba, ahová szépen felöltözött mindenki. Nagyon hiányzott a taps, az együtt éneklés, a visszajelzés” – fűzte hozzá a Sugarloaf énekese.

A Sugarloaf Akusztik vasárnap 22:00 órai kezdettel hallható a Petőfi Rádióban. A teljes koncert hétfőn  22:15-kor lesz látható az M2 Petőfi Tv műsorán.