×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hollik: A járvány egyértelműen indokolja az emberek megkérdezését

 

„Ha valami, akkor a járvány és a járvány által okozott gazdasági válsághelyzet egyértelműen indokolja, hogy megkérdezzük a magyar embereket a saját jövőjüket illetően” – jelentette ki Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója a kormánypárt közösségi oldalára feltöltött videóban.

„Ennek ellenére a baloldal rögtön megtámadta a nemzeti konzultációt, Ezen nem csodálkozunk, hiszen eddig mindig támadták, ha ki akartuk kérni az emberek véleményét az őket érintő jelentősebb ügyekben” – mondta.

Hozzátette: „ne felejtsük, ők 2009-ben úgy kezelték a válságot, hogy újabb és újabb terheket raktak az emberek vállára és még csak meg sem kérdezték őket erről. A baloldallal szemben viszont mi úgy akarjuk a járvány okozta gazdasági válsághelyzetet leküzdeni, hogy segítünk az embereknek és megkérdezzük őket”.

Hollik István hangsúlyozta, továbbra is arra biztatnak mindenkit, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban. A Fidesz kommunikációs igazgatója a nemzeti konzultációval kapcsolatban tartott pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, ez a nemzeti konzultáció arról szól, hogy a koronavírus okozta válsághelyzetből hogyan lábaljon ki Magyarország.

A címlapfotó illusztráció.