logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Választás 2022 - Elkezdődött a szavazatok összeszámolása

(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)
(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)
(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)
(Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)
A szavazatszámláló bizottság tagjai viszik a mozgóurnát egy idős szavazó házához az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson a Nyíregyházához tartozó Butykatelepen 2022. április 3-án (Fotó: MTI/Balázs Attila)
(Fotó: MTI/Balázs Attila)
(Fotó: MTI/Balázs Attila)
(Fotó: MTI/Balázs Attila)
Népviseletbe öltözött nő aláírja a névjegyzéket a bujáki Glatz Oszkár Művelődési Központ és Könyvtárban kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án (Fotó: MTI/Komka Péter)
(Fotó: MTI/Komka Péter)
(Fotó: MTI/Komka Péter)
(Fotó: MTI/Komka Péter)
Az első választóknak járó nemzeti színű, „Szavaztam!” feliratú kitűzőt tűzik fel egy fiatal férfi pulóverére a nyíregyházi Vasvári Pál Gimnáziumban kialakított szavazókörben (Fotó: MTI/Balázs Attila)
Szavazólap Békéscsabán, az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án. A békés megye 1-es számú választókerületben a legtöbb, 11 jelölt indult, itt használják a legnagyobb szavazólapot (Fotó: MTI/Lehoczky Péter)
(Fotó: MTI/Lehoczky Péter)
Egy férfi a szavazófülkében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei 04. számú szavazókörzet 001-es számú szavazókörében az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson Debrétén 2022. április 3-án. Debréte a legkisebb szavazókör: 11 helybéli és négy átjelentkezéssel szavazó választópolgár, vagyis összesen 15 fő szerepel a választói névjegyzékben (Fotó: MTI/Vajda János)
Lepecsételik a szavazólapot az Erzsébetvárosi Kéttannyelvű Általános Iskola, Szakgimnázium és Szakközépiskolában kialakított szavazókörben az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson 2022. április 3-án (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Mozgóurnás szavazás az országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson Budapesten, a Vakok Állami Intézetében (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)
Szavazók a magyarországi országgyűlési választáson és gyermekvédelmi népszavazáson Magyarország csíkszeredai főkonzulátusán 2022. április 3-án (Fotó: MTI/Veres Nándor)
(Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)
Átjelentkező szavazók a Gazdagrét-Csíkihegyek Általános Iskolában kialakított 115. számú szavazókörben (Fotó: MTI/Kovács Tamás)
Előkészülnek a szavazatszámláló bizottság tagjai a Nagykanizsa Központi Óvoda Kossuth téri Tagóvodában kialakított szavazókörben (Fotó: MTI/Varga György)