Baleset

Nem tudott megállni, a kikötőbe csapódott a 200 méter hosszú luxushajó – Videó

Fidesz: Gyurcsányék soha nem támogatták a gyermekek védelmét, szabadon hagyták a pedofilokat is

Gyurcsányék soha nem támogatták a gyermekek védelmét, szabadon hagyták a pedofilokat is - reagált közleményben a Fidesz Arató Gergely szerdai, gyermekvédelmi javaslataival kapcsolatos nyilatkozatára.

A kormánypárt azt írta, Gyurcsányék idején 81 pedofil volt börtönben, ma 663, a Fidesz kormányzása óta tehát a börtönben lévő pedofilok száma nyolcszorosára nőtt! A Gyurcsány vezette baloldal a gyermekeket védő intézkedéseket soha nem szavazta meg – tették hozzá.

Kapcsolódó tartalom

Nem támogatták sem a gyermekvédelmi törvényt, sem a gyermekvédelmi népszavazást, sem a pedofilellenes törvényt, sem gyermekvédelmi jelzőrendszer megerősítését, sem a pedofilok nyilvántartásának létrehozatalát – sorolták, hozzátéve, hogy Gyurcsányék idején pedofilok százai jártak szabadon az utcákon, Gyurcsányék 11. kerületi polgármesteri hivatala pedig egy pedofil óvóbácsinak falazott éveken át baráti alapon, és ezzel veszélyeztette az újbudai óvodásokat.

A Fidesz kormányzása óta szigorú gyermekvédelmi és pedofilellenes törvények születtek, javult a pedofil bűncselekmények felderítése, több száz pedofil került rács mögé és most benyújtottuk az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot” – áll a közleményben.

A Demokratikus Koalíció (DK) frakcióvezető-helyettese szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta: pártja indítványa szigorúbban büntetné a pedofilokat és a pedofilsegítőket, valamint örökre eltiltaná őket a gyermekek közeléből.

Ajánljuk még