Aktuális

Komoly fennakadásokat okoz a tél: a hadsereget is bevetették a hóvihar miatt

Hollik István: A baloldal gáncsoskodása ellenére is megvalósul a tanárok béremelése

A kormánypártok szerint a baloldal gáncsoskodása ellenére most már biztos, hogy idén és jövőre jelentős béremelést fognak kapni a tanárok és az óvónők – erről Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt csütörtökön.

Hollik István az MTI-nek elküldött videónyilatkozatában úgy fogalmazott: „jobb később, mint soha”, végre megjött a brüsszeli garancialevél, így most már biztos, hogy idén és jövőre is jelentős béremelést fognak kapni a tanárok és az óvónők. Ennek eredményeképpen a bérük 2025-re el fogja érni a diplomás átlagbér 80 százalékát – tette hozzá.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint ugyanakkor a dollárbaloldal 2023-ban azon dolgozott, hogy mindez ne sikerüljön.

„Gyurcsány Ferenctől Dobrev Klárán át Donáth Annáig a teljes dollárbaloldal minden követ megmozgatott annak érdekében, hogy megakadályozzák a béremeléseket”

– jelentette ki.

Szerinte a baloldali politikusok „egymásnak adták a kilincset Brüsszelben”, és arra kérték az Európai Bizottságot, hogy állítson újabb és újabb feltételeket Magyarországnak azért, hogy addig se fizesse ki Brüsszel a tanárok bérét.

Kapcsolódó tartalom

Úgy fogalmazott: „Gyurcsányék ismét megbuktak”, mert hiába gáncsoskodtak, hiába próbálták ellehetetleníteni a tanárok béremelését, ez nem sikerült nekik.

Hollik István úgy vélte: a dollárbaloldal ismét bebizonyította, hogy ha választania kell a magyar érdek, a tanárok béremelése és a saját kicsinyes pártpolitikai céljai között, akkor mindig az utóbbit választja.

„Gyurcsány Ferencék ismét és sokadszorra árulták el saját hatalmi céljaik miatt a magyar embereket, a tanárokat és az óvónőket is”

– jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ajánljuk még