Aktuális

Harminchatan lettek milliomosok az ötös lottó sorsolása után

Fidesz: A dollárbaloldal most is megszorításokkal venné el a pénzt a családoktól

A kormány a háborús időkben is bővíti a családtámogatási rendszert: indul a csok plusz és emelkedik a falusi csok összege – mondta MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában csütörtökön a Fidesz országgyűlési frakcióvezető-helyettese.

Zsigó Róbert a videóban azt mondta: a dollárbaloldal most is megszorításokkal venné el a pénzt a családoktól.

Kapcsolódó tartalom

Hozzátette, hogy a baloldal 2010 óta rendszeresen támadja a családi adórendszert és az otthonteremtési támogatásokat, amelyeket egyszer sem szavaztak meg.

A politikus szerint azt sem támogatták, hogy elinduljon a csok plusz, amely minden eddiginél nagyobb támogatást nyújt az otthonteremtéshez, és nem támogatták a falusi csokot sem, amellyel a vidéken, kistelepüléseken élő családokat segíti a kormány.

A baloldal ugyanott folytatná, ahol abbahagyta. Gyurcsányék a kormányzásuk alatt eltörölték a családi adókedvezményt, az otthonteremtési támogatásokat, a kedvezményes hiteleket, és a külföldi megrendelőiknek megfelelve, kockázatos devizahitelekbe kényszerítették a családokat” – fogalmazott a frakcióvezető-helyettes.

Kapcsolódó tartalom

Hozzáfűzte: ezzel több mint egymillió család otthonát sodorták veszélybe.

Hangsúlyozta, hogy ma Magyarországon biztonságos az otthonteremtés: a kormány vissza nem térítendő támogatásokkal, biztonságos, olcsó hitelekkel már több százezer családot segített új otthona megvásárlásában, felújításában vagy bővítésében.

A magyar családok továbbra is számíthatnak ránk” – mondta Zsigó Róbert.

Ajánljuk még