Baleset

Kigyulladt egy lakóház, egy ember életét vesztette

Fidesz: A Jobbik támogatja a migránsgettókat

A Jobbik támogatja a migránsgettókat – reagált a Fidesz az ellenzéki párt frakcióvezetőjének hétfői budapesti sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

Mint írták, az a Jobbik beszél, melynek elnöke, Gyöngyösi Márton a magyar baloldal összes képviselőjével együtt támogatta a kötelező szétosztást és a migránsgettókat is tartalmazó brüsszeli javaslatot. Gyöngyösi Márton és a Jobbik ez alapján beengedné a migránsokat és migránsgettókat hoznának létre Magyarországon.

A közlemény szerint „a Jobbik a dollárbaloldallal együtt azért támadja a Fidesz-KDNP migrációs politikáját, mert külföldről ezt diktálják neki”. Mi továbbra is megvédjük a magyar embereket és megállítjuk az illegális bevándorlást! – fogalmaz a Fidesz közleménye.

Kapcsolódó tartalom

Hétfő délelőtti sajtótájékoztatóján Lukács László György, a Jobbik-Konzervatívok frakcióvezetője migránsmunkások Magyarországra hozatala helyett a hazai dolgozóknak fizetett normális béreket követelt, mondván, a kormánynak van egy „eltökélt terve”, amivel félmillió olcsó ázsiai migránsmunkást kívánnak az országba hozni, „akik lényegében el fogják venni a magyar emberek munkáját, hosszú távon alacsonyan tartják a magyarok bérét, és végső esetben megváltoztatják a kultúrát”, ha itt telepednek le.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még