Időjárás

A reggeli csúcsforgalom ideje alatt csaphat le az ónos eső, de jön a havazás és a jégpáncél is

Nacsa Lőrinc: Felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt

Felháborító, hogy Donáth Anna álcivileknek szerez pénzt – mondta Nacsa Lőrinc, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakciószóvivője vasárnapi, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában.

A KDNP frakciószóvivője a Magyar Nemzet oldalán szombaton a témában megjelent hírt úgy kommentálta, „a baloldal nyíltan azért dolgozik, hogy Brüsszel ne a magyar családoknak, pedagógusoknak és vállalkozásoknak járó pénzeket fizesse ki, hanem balliberális holdudvarukat tömje milliárdokkal”.

„Donáth Anna is elismerte, hogy személyes küldetésének érzi, hogy a lehető legtöbb forrást küldje a civileknek. Az viszont a napnál is világosabb, hogy ezek valójában csak álcivil szervezetek, a legtöbb közvetlen kapcsolatban áll a Soros-birodalommal és kiszolgálja annak politikai ambícióit”

– mondta Nacsa Lőrinc.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelte: „Brüsszel a dollárbaloldal segítségével olyan álcivil szervezeteket pénzel, amelyek a nemzeti kormányok megdöntésében, a magyar dollárbaloldal hatalomra juttatásában érdekeltek, hiszen részesei a Soros-hálózatnak”, és példaként az Amnesty Internationalt és a Magyar Helsinki Bizottságot hozta fel.

„Donáth Anna és a dollárbaloldal pedig büszkén vállalja, hogy mindent megtesznek azért, hogy a jogosan nekünk járó forrásokat a magyar családok és pedagógusok ne kaphassák meg, kerüljenek inkább az őket kiszolgáló NGO-khoz. Ez felháborító”

– fogalmazott a frakciószóvivő.

Ajánljuk még