Aktuális

Halálos késelés történt egy vegyesboltban

Nacsa Lőrinc: Minden külföldi baloldali kampánypénz Bajnai Gordonnál landolt

A nemrégiben nyilvánosságra került titkosszolgálati jelentésből kiderült, hogy majdnem minden a baloldal országgyűlési választási kampányát finanszírozó külföldi támogatás a baloldal belső emberénél, Bajnai Gordonnál és a cégcsoportjánál, a DatAdatnál landolt – jelentette ki az MTI-hez hétfőn eljuttatott videónyilatkozatában a KDNP parlamenti frakciójának szóvivője.

„Ha már Bajnai Gordon ekkora kedvezményezettje volt a dollárbaloldal politikai korrupciójának, árulja el, hogy honnan érkeztek a milliárdok a cégéhez és árulja el, hogy kitől kapta a dollárbaloldal a külföldi pénzeket!” – fogalmazott Nacsa Lőrinc.

Árulja el végre Bajnai Gordon, hogy kik fizették őket és mit kértek a milliárdokért cserébe! – tette hozzá.

Kapcsolódó tartalom

Felhívta a figyelmet arra: Bajnai Gordonnal, „Karácsony és Gyurcsány régi nagy haverjával”, több mint 600 millió forintos szerződést kötött csak az a 99 Mozgalom, amely Karácsony Gergely főpolgármester miniszterelnök-jelölti kampányát volt hivatott támogatni.

Tehát legyen világos, hogy Karácsony Gergelytől, „az állítólagos adománygyűjtő ládikából” minden tisztázatlan eredetű külföldi pénz a DatAdatnál, így Bajnai Gordonnál landolt, ami a politikai korrupció egy újabb szintje – vélekedett.

„A főpolgármester hazudozása ellenére is tudjuk, hogy a baloldali pártokon keresztül a külföldről érkezett, mikroadományoknak egyáltalán nem mondható pénzeknek az egésze a baloldali Bajnai-féle cégcsoportnál kötött ki” – mondta Nacsa Lőrinc.

Ajánljuk még