Időjárás

Berobbant a nyár – közel 30 fok is lehet

Fidesz: A baloldal politikusai havi öt-hat millióért akadályozzák, hogy a pedagógusok 800 ezret kereshessenek

A baloldal politikusai havi 5-6 millióért akadályozzák, hogy a pedagógusok 800 ezret kereshessenek – reagált a Fidesz a pénteki budapesti tüntetésre az MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyben azt írták: a kormánypártok teljes mértékben egyetértenek azzal, hogy a pedagógusok bérét emelni kell.

A pedagógusok már rég megkaphatták volna a fizetésemelésüket, ha a baloldal nem áskálódik a saját hazája ellen és Magyarország már megkapta volna a neki járó uniós forrásokat” – fogalmaztak.

Mint írták, most az a baloldal fűti a tüntetéseket, amelynek politikusai havi 5-6 millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben is, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést, és ne kereshessenek 800 ezer forintot.

A magyar baloldal brüsszeli képviselői – név szerint Dobrev Klára, Molnár Csaba, Arató Gergely, Gyöngyösi Márton, Cseh Katalin, Donát Anna, Rónai Sándor, Ujhelyi István – havi 5-6 milliós fizetésükért azzal vannak elfoglalva, hogy a magyar pedagógusok ne kereshessenek 800 ezer forintot – olvasható a kommünikében.

Kiemelt kép: Dobrev Klára, a DK európai parlamenti képviselője (Fotó: MTI/Máthé Zoltán)

Ajánljuk még