Rendkívüli

Meghökkentő videó: egy férfi meztelenre vetkőzött és felmászott a budapesti Szent István-bazilika oltárára

Budapesti Fidesz: Nem csoda, hogy nem marad pénz Budapesten

Újabb bírságot kell fizetnie a Budapesti Közlekedési Központnak (BKK) szabálytalan közbeszerzési eljárás miatt. Mintegy 60 millió forintra büntették őket – írta közösségi oldalán kedden a Fidesz budapesti szervezete.

A Fidesz Budapest hangsúlyozta: a BKK-nak a jegykiadó automaták gyártásáról, szállításáról és üzemeltetéséről szóló tenderbe tört bele a bicskája. A Lánchíd felújítása miatt pedig újabb bírság várható, ugyanis „nem voltak képesek” időben bejelenteni az alvállalkozókat – tették hozzá, megjegyezve: így nem csoda, hogy nem marad pénz Budapesten.

A szervezet úgy fogalmazott, ennyi a baloldal mérlege: folyamatosan hibáznak, a szabálytalanságokat egyszerűen nem tudják vagy nem akarják elkerülni. Közölték: az újabb bírsággal együtt eddig már összesen csaknem 300 millió forint ment el a szabálytalan közbeszerzések miatt.

Főpolgármester úr, nem inkább olyan tanácsadókkal kéne körülvennie magát, akik nem talicskázzák szét a pénzt, hanem munkájukkal inkább segítik Budapest fejlődését, gyarapodását?” – szegezte Karácsony Gergelynek a kérdést a kormánypárt budapesti szervezete.

Ajánljuk még