Terrortámadás

A zsinagógából távozókra nyitott tüzet egy merénylő Jeruzsálemben – Többen meghaltak

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Wintermantel Zsolt: Karácsony Gergely vállalja a felelősséget a dollárbaloldal külföldi támogatása miatt!

A Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője az MTI-hez szombaton eljuttatott videónyilatkozatában arra szólította fel Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy vállalja a felelősséget a „dollárbaloldal” külföldi kampánytámogatása miatt.

Wintermantel Zsolt a videóban úgy fogalmazott: Karácsony Gergely megint nem fejtette ki az igazság minden részletét, sőt saját magával is ellentmondásba került.

A főpolgármester tavaly azt nyilatkozta a sajtó előtt, hogy a baloldal nem kapott külföldről támogatást. „A dollárbaloldal azóta lebukott és kiderült – titkosszolgálati jelentés szól róla -, hogy több mint négymilliárd forinttal támogatták a kampányukat” – mondta Wintermantel Zsolt.

Hozzátette: az egyik főszervező az a Korányi Dávid volt, aki Karácsony Gergely személyes jóbarátja és közvetlen munkatársa volt a Főpolgármesteri Hivatalban, és akit a budapesti adófizetők pénzéből fizetett Karácsony Gergely.

A politikus a főpolgármesternek azt üzente, hogy itt az ideje, hogy vállalja a felelősséget: ne sunnyogjon tovább, ha volt bátorságuk elfogadni a külföldi támogatást, akkor annak felelősségét is vállalják.

Ajánljuk még