logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Polgármestert és képviselőket választ vasárnap Pázmánd

Időközi polgármester- és önkormányzatiképviselő-választást tartanak vasárnap a Fejér megyei Pázmándon, miután a testület korábban a feloszlásról döntött.

A Nemzeti Választási Iroda honlapján található információk szerint a polgármesteri címért két jelölt verseng: Böjte Richárd (független) és az eddigi településvezető, Virányiné Reichenbach Mónika (független).

A névjegyzékben szereplő 1871 választópolgár tizenhárom képviselőjelöltre adhatja le voksát. A szavazólapokon Dobstadt Linda, Farkas Miklósné, Kerkuska Eszter, Kiss Annamária, Kiss Tibor, Kőszegi Gabriella, Kutai Tibor, Lukáts Péter, Sárkány Zoltán, Stitz Attila, Tóth László, Varga Norbert, Veilandits Krisztina (mindannyian függetlenek) neve szerepel majd.

A korábbi képviselő-testület szeptember 23-ai ülésén döntött úgy, hogy feloszlik, mert a képviselők többsége nem tudott együtt dolgozni a polgármesterrel.

Polgármestert választanak vasárnap a Vas megyei Kisunyomban

Polgármestert választanak vasárnap a Vas megyei Kisunyom községben, a korábbi faluvezető családi okokra hivatkozva lemondott tisztségéről – közölte az MTI-vel a község jegyzője.

Holler Attila tájékoztatása szerint két független jelölt közül választhatnak vasárnap az arra jogosultak, az egyik jelölt Lovranicsné Spéder Katalin, a másik Szita Tímea, aki jelenleg is tagja a képviselőtestületnek.

Hozzáfűzte: a választói névjegyzékben a kedd reggeli állapot szerint 369-en szerepeltek, ennyien járulhatnak a szavazóurnához vasárnap.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még