logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kocsis Máté: Az ördög a részletekben rejlik

| Szerző: hirado.hu
Ma feloldották a baloldal külföldi finanszírozásáról szóló első vizsgálati jelentés 30 évre szóló titkosítását. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője ennek kapcsán felhívta a figyelmet, hogy bár a baloldal a választások előtt elhallgatta a külföldi pénzt, a számukra juttatott külföldi finanszírozás összege nagyjából négyszerese a magyar költségvetés által a pártok kampánykiadásaira biztosított pénzeknek.

 

Kocsis Máté közösségi oldalán közzé tett bejegyzésében hívta arra fel a figyelmet, hogy, ma feloldották a külföldi finanszírozásról szóló első vizsgálati jelentés 30 évre szóló titkosítását. Ezekből   számos érdekesség kiderült. A Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta:

a dollárbaloldal a választások előtt elhallgatta a külföldi pénzt, sőt később még azt is tagadták, hogy külföldi finanszírozókkal lennének kapcsolatban. Miután kiderült, hogy mégis jött pénz külföldről, letagadták a felét.

A Fidesz frakcióvezető kiemelte, hogy

a baloldal számára juttatott külföldi finanszírozás összege nagyjából négyszerese a magyar költségvetés által a pártok kampánykiadásaira biztosított pénzeknek.

Mint azt leírta, ez a tény már önmagában súlyosan sérti Magyarország szuverenitását.

Kocsis Máté arra is felhívta a figyelmet, hogy az ügyben megszólalt baloldali képviselők ráadásul sokszor ellentmondó állításokat fogalmaznak meg, pedig még csak a feltáró munkák első felvonásában tartanak.

 

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt kép: Facebook/Kocsis Máté

Ajánljuk még