logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Alapjogokért Központ: A dollárbaloldal továbbra is a szankciók pártján áll

A dollárbaloldal továbbra is a szankciók pártján áll – írta az Alapjogokért Központ (AK) hétfőn a Facebook-oldalán.

Azt írták: az idei év legnagyobb botránya, hogy Soros György körei az amerikai szélsőbaloldallal összefogva lefizették a magyarországi baloldalt. A példátlan beavatkozási kísérlet során milliárdok gurultak a dollárbaloldalhoz – fogalmaztak.

Az AK szerint a globális finanszírozók célja ezzel a pénzesővel az volt, hogy megbuktassák az Orbán-kormányt, és egy szankció- és háborúpárti kormány vezesse Magyarországot. Április 3-án a magyar választók ezt az összeesküvést leverték – tették hozzá.

Ez azonban egyáltalán nem térítette észhez a baloldalt: továbbra is a háború kiterjesztését és az Európát elszegényítő, hibás brüsszeli szankciók felerősítését követelik” – olvasható a bejegyzésben.

Ennek oka az AK szerint egyszerű: a dollárbaloldalt ezért fizetik; azért kapják a pénzt a nemzetközi szövetségeseiktől, hogy ráerőltessék Magyarországra a szankciók politikáját.

Nekünk azonban van eszköz a kezünkben, hogy egyszerre üzenjünk Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak: a nemzeti konzultáció segítségével kifejezhetjük, hogy nem kérünk a szankciókból és elutasítjuk a dollárbaloldal javaslatait” – írták.

Hozzátették, április 3-hoz hasonlóan meg lehet üzenni a szankciópárti dollárbaloldalnak, hogy nemet mondunk Európa és Magyarország kivéreztetésére és a magyarországi dollárbaloldalra.

Ajánljuk még