logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A Jobbik bukott elnöke mozgalmat hirdetett

Megalakultunk cím alatt jelentkezett be Jakab Péter, a Jobbikból kilépni kényszerült bukott politikus, aki egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei rendezvényen jelentette be, elindul a Nép Pártján Mozgalom – számolt be róla a Magyar Nemzet.
Jakab Péter (Forrás: Facebook)

Jakab szerint ideje, hogy csatasorba rendeződjenek, akik a nép pártján maradtak, és el kell érni, hogy minél többen csatlakozzanak. Mint fogalmazott, hogy a csatlakozók jobboldaliak vagy baloldaliak, nem számít, mert most nem ideologizálni kell.

A Jobbik volt elnöke, frakcióvezetője a már régről ismert kormánykritikus szónoklatát azzal kezdte: ennek a hazának ma egy új Szent Istvánra lenne szüksége, egy vezetőre, aki képes az egymással harcoló törzsekből egy erős egységes nemzetet építeni.

Mint a Magyar Nemzet cikkében fogalmaztak: a Jobbik frakciójából közel kétszáz millió forintot kijátszani próbáló Jakab, aki kilépése után mandátumát nem adta vissza, hanem független képviselő marad, azt mondta „ma a lopásért nem kézlevágás jár, hanem parlamenti szék dupla fizetésért”. Ezzel szemben szerinte a népnek marad az „üres tányér és a hideg zuhany”.

A bejelentés egyébként várható volt, Jakab Péter már napokkal ezelőtt közölte, készül valamire.

Ma délelőtt pedig egy fakanállal a kezében üzente: nemsokára kezdenek.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még