logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elhunyt a jósvafői barlangban eltűnt búvár

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Sikerként éli meg eredményét a Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Nem jutott be a parlamentbe a Magyar Kétfarkú Kutyapárt, de sikerként értékelték a 3,1 százalékos listás eredményt elérő szereplésüket. Kovács Gergely pártelnök azt mondta: a kitűzött célokat elérték, és a jövőben is folytatják a politizálást – hangzott el az M1 Ma reggel című műsorában.

Nagy Dávid, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt operatív igazgatója azzal indította a beszélgetést, hogy most a 2026-os választási megjelenésüket válthatja be az M1-en, vagy pedig külön interjúról van szó. Miután a műsorvezető biztosította arról, hogy külön interjúról van szól, Nagy Dávid azt mondta: Alapvetően meglepődött, hogy 2022-ben még ki kellett írni a választást „Orbán Viktor Magyarországán”, aki ezt kiírta és meg is nyerte.

Véleménye szerint Orbán Viktor nemcsak a Fideszt, hanem az ellenzékét is jól szervezi meg, majd gratulált a Fidesz választási eredményéhez. A népszavazásra kitérve az operatív igazgató a csalódottságának is hangot adott, sőt – mint fogalmazott – „rettegésben él” vasárnap este óta, mert a gyermekvédelmi népszavazás érvénytelen lett.

Nagy Dávid nemcsak a választáson, hanem az eredményen is meglepődött, de nem céljuk a parlamentben bejutni. Arra is kitért, hogy

az ellenzék részéről „zsarolás” zajlik, amkor arról beszélnek, hogy a Kutyapárt tőlük vesz el szavazatokat.

Saját eredményüket közepesen jónak tartja és a vidéki építkezést tartja prioritásnak a párt jövője szempontjából. Szerinte egyszerű üzenetekre van szükség, nem szabad irányokról beszélni, hanem csinálni kell a dolgukat.

Nagy Dávid elmondta, hogy szomorúak az eredmények miatt, nemcsak a sajátjuk, hanem az országos miatt is. A fiataloknak azt üzente, hogy maradjanak Magyarországon.

Arra visszatérve, hogy a párt nem akar a parlamentbe bejutni Nagy Dávid azt a magyarázatot adta, hogy inkább a hasznos ügyekre koncentrálnak. Most több állami támogatásban fognak részesülni és ebből minél többet szeretnének visszajuttatni az adófizetők számára.

A 2024-ben esedékes európai parlamenti és az önkormányzati választásokra már készülnek, elemzik az eredményeket – árulta el a párt operatív igazgatója.

Ajánljuk még