logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Kocsis Máté: Nem csak jövőt választunk, háború és béke kérdésében is döntünk

| Szerző: hirado.hu
Különösen nagy tétje van a mostani választásnak, hiszen nemcsak jövőt választunk, hanem döntünk háború és béke kérdésben is – nyilatkozta a Fidesz frakcióvezetője újságíróknak vasárnap, miután leadta szavazatát Budapest VIII. kerületében, az 53. számú szavazókörben.

Kocsis Máté azt mondta, ha a baloldal kerül hatalomra, akkor könnyen belesodródhat Magyarország a háborúba. Ezt nem engedhetjük – hangsúlyozta.

„Arra kérek és arra kérünk minden magyar állampolgárt, aki élhet ezzel a lehetőséggel, hogy tegye meg!

A szavazás egy ünnep”

– hangsúlyozta a frakcióvezető.

Szerinte „a mai napnak különösen nagy tétje van, hiszen nemcsak jövőt választunk, hanem döntünk a háború és béke kérdésében is.”

Kocsis Máté, felhívta a figyelmet arra is, hogy vasárnap népszavazáson döntünk a gyermekek védelméről. Arra kérte a szavazókat, hogy a referendumon voksoljanak négy nemmel, az országgyűlési választáson pedig támogassák a Fidesz és a KDNP egyéni jelöltjeit, valamint országos listáját.

Arra a kérdésre válaszolva, hogy megszerzik-e a kétharmadot, Kocsis Máté arról beszélt: ha a választók akarata parlamenti többséget ad egy politikai közösségnek, az óriási megtiszteltetés és felelősség. Az, hogy ez a többség mekkora, teljesen másodlagos – mondta.

Ajánljuk még