logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Választás 2022 – A pártok bemutatják programjukat: Magyar Kétfarkú Kutya Párt

| Szerző: hirado.hu
A közmédia három héten keresztül – szerdánként és csütörtökönként – lehetőséget biztosít az országos listát állító pártoknak, pártszövetségeknek, hogy élő adásban, öt percben mutassák be választási programjuk fő gondolatait. Ezúttal Tóth Imre ismertette a Magyar Kétfarkú Kutya Párt programját.

Törvényi kötelezettségén túl is biztosít médiafelületet a pártoknak a közmédia. Az országgyűlési választáson országos listát állító valamennyi párt ötperces bemutatkozási lehetőséget kap az M1 és a Kossuth Rádió reggeli műsorsávjában.

A pártok szereplési sorrendje megfelel a Nemzeti Választási Bizottság február 26-án tartott sorsolásának eredményeként a pártlisták szavazólapon való megjelenésének.

Ennek célja, hogy a közmédia felületet biztosítson ahhoz, hogy a magyar választópolgárok hiteles forrásokból ismerhessék meg minden induló párt és politikai szövetség programját, így a legszélesebb körű, kiegyensúlyozott információk birtokában hozhassák meg döntésüket április 3-án.

Harmadikként a Magyar Kétfarkú Kutya Párt képviseletében Tóth Imre ismertette a párt programját.

„Remek egy párt” a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) – mondta a szervezet képviseletében Tóth Imre szimpatizáns szerda reggel a közmédia adásában.

Az M1 csatornán rendelkezésükre álló ötperces időkeret zömét azzal töltötte, hogy fogadta „kicsimnek” szólított „főnök asszonya” hívását, magánéletük részletei mellett a vásárolnivalót is megbeszélve vele, majd mindenkinek azt ajánlotta, a párt internetes oldalán tájékozódjon elképzeléseikről.

Négy év múlva megpróbáljuk újra, oké? – kérdezte a műsorvezetőt a közmédiabeli bemutatkozásról, miután arról érdeklődött, lesz-e erre módjuk akkor is.

A Kossuth Rádió szerda reggeli adásában az hangzott el, hogy az MKKP képviselője nem élt a rádiós megszólalás lehetőségével.

Ajánljuk még