logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Választás 2022 - Fidesz: A baloldal veszélyezteti Magyarország biztonságát, gazdaságát, a családok megélhetését

A Fidesz szerint a baloldal veszélyezteti Magyarország biztonságát, gazdaságát és a családok megélhetését.

A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez eljuttatott közleményében Márki-Zay Péter és a baloldal szerda esti programbemutatójára reagált. Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok miniszterelnök-jelöltje az emelkedő Magyarország című választási program bemutatóján azt mondta: április 3-án esély van arra, hogy Magyarország visszataláljon a polgárosodáshoz és Európához, az ország érdeke a béke, a biztonság és a felemelkedés.

A Fidesz szerint a baloldal az elmúlt időszakban már bemutatta valódi programját: magyar katonákat és fegyvereket küldenének Ukrajnába, ezzel háborúba sodornák az országot és a magyar emberekkel fizettetnék meg a háború árát.

Az energiaszankciók felelőtlen követelésével veszélybe sodorják a magyar családok és vállalkozások gáz- és áramellátását, és brutális rezsiemelést hoznának a magyarok nyakára. Visszahoznák Gyurcsányt és gazdaságpolitikáját: újra tönkretennék a gazdaságot, adóemeléseket akarnak, eltörölnék a minimálbért, elvennék a családtámogatásokat és a 13. havi nyugdíjat, bevezetnék a fizetős egészségügyet, tönkretennék a vidéket, beengednék a migránsokat és rászabadítanák a gyerekekre az LMBTQ-propagandát” – olvasható a közleményben.

A Fidesz hangsúlyozza: április 3-án őrizzük meg Magyarország békéjét és biztonságát!

Ajánljuk még