logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Dömötör: Emberségre és józan észre lenne szükség a baloldalon

Emberséget és józan észt kért a baloldaltól a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára hétfőn.

Dömötör Csaba a Facebook-oldalára feltöltött videóban arra reagált, hogy szerinte Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt vasárnap Orbán Viktor miniszterelnököt tette hibássá az ukrajnai háborúért és azért, mert emberek halnak meg. „Tehát nem Putyin, nem mások, hanem a magyar miniszterelnök, ráadásul egy személyben” – tette hozzá az államtitkár.

Kijelentette, az ellenzék nem lehet annyira kampányüzemmódban, hogy „ilyen sületlenséget” beszéljen.

Dömötör Csaba közölte, az ellenzéki miniszterelnök-jelölt azon is „merengett”, hogy azoknak, akik több tízezren már itt vannak Magyarországon menekültként, április 3-án, az országgyűlési választásokkor már nem kell átjönniük a határon, hogy a Fideszre szavazzanak, hiszen már itt vannak.

Történik egy humanitárius katasztrófa, több százezren hagyják el Ukrajnát, közülük hetvenezren Magyarországra menekülnek, és az ellenzéki miniszterelnök-jelöltnek az a legfontosabb kérdés, ki kire fog szavazni – mondta.

Nem gondoltuk, hogy tudnak újat mutatni az érzéketlenségben, de úgy látszik, náluk ebben sincsenek határok” – fogalmazott. Az államtitkár azt mondta, jó lenne már egy kis emberség és józan ész a politikai túloldalon. Legalább ebben a rendkívüli helyzetben – jegyezte meg.

Ajánljuk még