logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Volner János: Márki-Zay Péter egy két lábon járó sértés

A Volner Párt elnöke szerint Márki Zay-Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje egy valóságos két lábon járó sértés.

Volner János csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy Márki-Zay Péter folyamatosan sértegeti és lenézéséről biztosítja a különböző választói csoportokat: a nőket, a vidéki embereket, a Fidesz-szavazókat és a fogyatékossággal élőket.

Példaként említette, hogy Márki-Zay Péter szerint a nők nem tudnak sem helyesen írni, sem keresztrejtvényt megfejteni, a vidéki szavazókat pedig tudatlan, buta embereknek nevezte. Volner János azt mondta: az ország négyötöde vidéken él, akkor is, “ha ez Márki-Zay Péternek nem tetszik”.

Kitért arra is: Márki-Zay Péter kifejezte abbéli reményét, hogy a koronavírus több áldozatot szed majd a Fidesz-szavazók között, mint az ellenzékieknél. A baloldal miniszterelnök-jelöltje ugyanis – folytatta Volner János – abban bízik, hogy a Demokratikus Koalíció által felépített vírusellenes propaganda és a vírus együttesen a baloldal javára fogja eldönteni a választást.

„Márki-Zay Péter egyértelműen a koronavírus oldalára állt, nem pedig a járvány elleni védekezést segíti

– hangoztatta. Volner János megfogalmazása szerint azzal, hogy Márki-Zay Péter dehonesztáló kijelentéseket tett a fogyatékossággal élőkre, bebizonyította, hogy teljesen alkalmatlan a miniszterelnök-jelölti szerepre.

A Volner Párt felszólítja Gyurcsány Ferencet, a baloldal igazi vezetőjét, hogy láncra kötött kutyáját, Márki-Zay Pétert (…) rángassa vissza a pórázánál fogva és tegyen rá szájkosarat – hangoztatta, megjegyezve, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje a gyűlölet politikájában érdekelt.

Volner János egyúttal azt is követelte Gyurcsány Ferenctől, hogy léptesse vissza Márki-Zay Pétert.

Ajánljuk még