logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Hajnal Miklós diplomabotránya miatt lépett ki pártjából Hajdu Mária, független jelöltként indul a választásokon

| Szerző: hirado.hu
„Az elmúlt napok történései után úgy döntöttem, hogy 13 év után kilépek az LMP-ből, és képviselőjelöltként elindulok az országgyűlési választásokon” – írta Hajdu Mária közösségi oldalán, miután az LMP szerdán felfüggesztette párttagságát.

Hajdu Mária kilépett az LMP-ből, és független képviselőjelöltként indul az országgyűlési választásokon Hajnal Miklóssal (Momentum) és Fürjes Balázzsal (Fidesz-KDNP) szemben a hegyvidéki 3. számú választókerületben.

Hajdu Máriát pártja korábban már felfüggesztette, mert közösségi oldalán kifogásolta, hogy a baloldal – a saját magát közgazdásznak mondó, ám az ehhez szükséges diplomával nem rendelkező  –Hajnal Miklóst indítja az országgyűlési választásokon a XII. kerületben.

Kapcsolódó tartalom

A volt LMP-s politikus csütörtökön adta hírül, hogy 13 év után kilép a pártból. Szerinte mára a választás két politikai oldalra szűkült le: az egyik oldalon a Nemzeti Együttműködés Rendszere, a másik oldalon pedig „az elvek nélküli összefogás” áll.

A volt LMP-s politikus szerint már egyik oldal sem nyújt megoldást az emberek problémáira: míg az egyik oldalt egy dömperként robogó nemzeti burzsoáziának tartja, a másikat egy jövőkép és javaslatok nélküli oldalnak, akiknek egy céljuk van, hogy leváltsák Orbán Viktort, „arról persze nem tudunk semmit, hogy mi legyen helyette” – fogalmazott Hajdu Mária a bejegyzésben.

Majd azt is hozzátette, hogy

„a fővárosban korábban, ha jövőbemutató fejlesztések nem is voltak, de a főpolgármester legalább működtette a várost. Ma, a Karácsony-érában, se fejlesztés, se működtetés, csak a szemetet fújja a szél. Az összellenzék jelöltje ráadásul a kerület új lakója, az igazmondással hadilábon álló Hajnal Miklós. Ne legyenek illúzióink, ugyanez várható majd országos szinten!”

A címlapfotón: Hajdu Mária (Fotó: Facebook)

Ajánljuk még