logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor: A baloldal támogatja a bevándorlást

| Szerző: hirado.hu
A miniszterelnök közösségi oldalán emlékeztetett a baloldal bevándorláspárti politikájára.

A kormányfő bejegyzésében azt írta, „Nem hagyjuk!” – utalva ezzel arra, hogy bár a baloldal bevándorláspárti, a jobboldali kormány ellenáll az illegális migrációnak és a brüsszeli betelepítési terveknek.

Emlékezetes, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje a liberális CNN-nek adott interjújában árulta el véleményét a migránskérdésről. Márki-Zay Péter a CNN-nek beszélt arról, hogy szerinte a valódi keresztény politika megköveteli, hogy az érkező migránsokkal „emberségesen kell bánni, akárhonnan is jönnek”. Állítása szerint a magyar kormány gyűlöletet szít a migránsokkal szemben, akiket ő maga következetesen menekülteknek nevez.

Nem Márki-Zay volt az első baloldali politikus, sőt nem is az első miniszterelnök-jelölt, aki külföldi médiának ismertette migránspárti álláspontját.

A jelöltségbe belebukott főpolgármester, Karácsony Gergely korábban a német Die Zeit című lapnak nyilatkozott úgy, hogy „a menedékkérők emberi jogainak garantálása Magyarországon a balliberális szövetség hat ellenzéki pártjának alapprogramja”

Karácsony kitért arra is, hogy ezt idehaza nem mondhatják el, mert a magyar társadalom nem migránspárti. A főpolgármester ezzel elismerte, hogy bár

a baloldal védi az illegális bevándorlókat, ezt el fogják titkolni a kampányban.

Kapcsolódó tartalom

Kiemelt képünkön Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus koalíció elnöke nyilatkozik a sajtó munkatársainak az ideiglenes biztonsági határzár mellett a Horgos-Röszke határátkelőhely közelében, a határ szerbiai oldalán 2015. szeptember 15-én. (MTI Fotó: Sóki Tamás)

Ajánljuk még