logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fidesz: A baloldal fizetős egészségügyet és indiai szemműtéteket akar bevezetni

A baloldal fizetős egészségügyet és indiai szemműtéteket akar bevezetni – reagálta a Fidesz Komáromi Zoltán, a Demokratikus Koalíció szakértőjének hétfői kijelentéseire.

Komáromi Zoltán hétfőn – a Párbeszéd és a Momentum politikusaival közösen tartott – online sajtótájékoztatón egyebek mellett azt mondta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök fizetőssé tette a magyar egészségügyet, és ezt a „lopakodó átalakítást a szemünk láttára végezte”.

A Fidesz erre úgy reagált: „teljesen mindegy, mit ígérget a baloldal kampányban, ezt már 2006-ban is bebizonyították, amikor végighazudták a kampányt, majd kormányra kerülve jöttek a megszorítások és a kórházbezárások”.

Hozzátették, a baloldal ma is fizetős egészségügyre, a vizitdíj és a kórházi napidíj ismételt bevezetésére, az egészségügy drasztikus magánosítására, és kórházak bezárására készül.

Kijelölt miniszterelnök-jelöltjük már odáig megy, hogy a nőknek azt üzeni, hogy a szüléshez sem kell orvos, a szembetegek meg menjenek műtétre Indiába. Nincs két baloldal, egy baloldal van” – áll a Fidesz reagálásában.

A címlapfotó illusztráció.

Ajánljuk még